Trotse fokker van Shiny Sensation’s Whippets

afgelopen weekend waren de Shiny Sensation’s Whippets goed vertegenwoordigd op de shows in de UK. Zelf waren we met Tiamo (Two Weeks Notice), Misty (Born to be Famous), Dana (Rich and Famous) en Lieve in Engeland. Zaterdag een champshow in Driffield met super resultaten, Tiamo was tweede in een grote minor puppyclass en hiermee gekwalificeerd voor Crufts 2018, Misty 2e in Limitclass hiermee verdiende zij een studbooknummer en dat is een levenslange kwalificatie voor Crufts. Dana was niet geplaatst en Lieve was 5e in een fantastische open klas.

De ster van de dag was Rene, Shiny Sensation’s Spirit of Love for Supeta, net terug bij eigenaren Sue en Fiona Mycroft, zij won het res. CC, een hele grote prestatie in Engeland. (op de foto Sue, Fiona, Rene en ik)

De zondag waren we op de champ.clubshow van de South Yorkshire Whippetclub. Ook hier deden onze honden het super. Tiamo niet geplaatst maar wel geselecteerd bij de beste zes, Dana was 3e in Yearling Class en Misty 4e in Post Graduate.

Het was een geweldig ervaring om 3 Shiny Sensation’s Whippet Dames te zien in een super sterke OpenClass……wat een kwaliteit, wat een prachtige honden…een kippenvel momentje!

Shiny Sensation’s Smooth Foxy Lady at Aarminias
multi ch. Shiny Sensation’s Fantastic Smooth

 

 

Shiny Sensation’s Spirit of Love for Supeta

 

Recente berichten