Shiny Sensation’s Sweet As Ever

Luna Kortrijk

Geboortedatum 16-05-2012

Luna werd geboren op de verschrikkelijkste dag sinds wij Whippets hebben, de dag dat wij afscheid moesten nemen van haar oma, mijn allesie, Supeta’s Billie Jean. Het heeft heel lang geduurd voordat ik van dit nest kon gaan genieten, dit hele speciale nest uit onze droomcombinatie.

Al heel lang voor deze datum had ik bij Bart Scheerens van Boxing Helena’s een pup besteld van Jen, super Multi Kampioen en Best in Show winares BOXING HELENA’S EVA SO SWEET.

Bart had al verschillende combinaties in gedachten maar uiteindelijk was het plan Jen te laten dekken door onze reu Shiny Sensation’s First Challenge een zoon van Boxing Helena’s Epos Pente. Helaas voor Bart maar heel gelukkig voor ons had Bart door omstandigheden geen gelegenheid om een nestje te fokken met Jen. Heel gelukkig was ik dan ook dat ik van Bart de kans kreeg om hier een nestje uit de geplande combinatie te fokken.

De kwaliteit van dit nest was echt super mooi, moeilijk kiezen maar uiteindelijk bleef Luna bij ons met als medeeigenaar natuurlijk Bart. Luna heeft ons nooit teleurgesteld, nog maar net twee jaar heeft ze al een aantal show’s gewonnen als beste teef of beste van het ras. In Hildesheim wist ze zelfs Best in Show te worden.

Luna geniet ervan om naar de shows te gaan, ze laat zich met plezier heel gemakkelijk showen en doet altijd haar best.

 

Pedigree of Shiny Sensation’s Sweet As Ever

Shiny Sensation’s Sweet As Ever

Shiny Sensation’s First Challenge

Boxing Helena’s Epos Pente

Nevedith Eefa Empra

Boxing Helena’s Art Groupie

Supeta’s Billie Jean

Supeta’s Loverbug

Supeta’s Wish Upon A Star

Boxing Helena’s Eva So Sweet

Spinneyhill All That Jazz at Hammonds

Barnesmore Dreamweaver at Savuka

Spinneyhill Summer Wine

Boxing Helena’s Xena

Nevedith Veefa Vagabond

Nevedith Supa Sassy

This pedigree was generated by thewhippetarchives.net