Multi kampioen Boxing Helena’s Kon Ardore

Multi Champion BOXING HELENA'S KON ARDORE

Boxing Helena’s Kon Ardore

“Santo”

Nederlands Jeudgkampioen
Duits Jeugdkampioen VDH
Duits Jeugdkampioen WCD
BundesJugendsieger 2012
Europasieger 2013
Bundessieger 2013

Benelux Winner 2014

Nederlandskampioen

Duits VDH Kampioen

Duits WCD Kampioen

Boxing Helena’s Kon Ardore, roepnaam Santo, werd geboren in de Boxing Helena’s Kennel van onze geode vriend Bart Scheerens in België.

Dit nest, deze combinatie, was heel belangrijk voor zijn fokprogramma en daarom besloot hij vier pups aan te houden, 2 reuen en 2 teven. Omdat het bijna onmogelijk is om vier pups te socialiseren besloten wij hem te helpen en twee pups mee te nemen ter socialisatie. Hoewel Bart in eerste instantie een voorkeur had voor Santo’s broer, vond Mauro Perna (Rivarco’s Whippets) Santo heel speciaal en hij bedacht ook zijn naam, Kon Ardore…..Vol Vuur!

SONY DSC
baby Santo @ 2 maanden

En vol vuur was Santo, heel dominant denkende dat hij de hele wereld kon regeren en dan met name de Shiny Sensation’s Wereld. Al snel realiseerde hij zich dat dat dus niet ging werken, Shadow (Sh. S. First Challenge) liet hem op subtiele maar duidelijk wijze weten dat Santo’s plaats toch echt ergens onder aan de roedelrangorde was. Na een paar waarschuwingen acepteerde Santo zijn plaats en vond zijn plekje in de roedel.

Santo is nu een hele lieve aanhankelijke Reu die er van houdt om altijd dicht bij je te zijn. Hij is gek op reizen en gaat heel graag naar de shows. Ook coursen vind hij geweldig en begin 2014 behaalde hij zijn coursinglicentie.

Pedigree of Boxing Helena’s Kon Ardore
Boxing Helena’s Kon Ardore Rivarco Thunderbird Adagio Love Supreme Carry On Pastrami
Flic Flac Kiss Of Love
Rivarco Arwen Dumbriton Casting Stone
Rivarco Gazelle
Boxing Helena’s Hilo Sunset Boxing Helena’s Epos Ena Nevedith Eefa Empra
Boxing Helena’s Art Groupie
Balmy Limonite Dominija Twyborn Philadelphia
Boxing Helena’s Coral Gem
This pedigree was generated by thewhippetarchives